Inspiratie

De Almanak van Naval Ravikant

Naval Ravikant is een ondernemer, filosoof en investeerder die de aandacht van de wereld heeft getrokken met zijn principes om rijkdom op te bouwen en langetermijngeluk te creëren. 'De Almanak van Naval Ravikant' is een verzameling van Naval's wijsheid en ervaring van de voorbije tien jaar. Het is opgevat als een bloemlezing uit zijn beste interviews en zijn scherpste inzichten. Dit is geen 'how to'-boek, of een stappenplan. Je leert door de woorden van Naval hoe je je eigen unieke pad naar een gelukkiger en rijker leven kan uitstippelen.

Dit boek is gemaakt als een publieke dienstverlening. De PDF is hier gratis te downloaden. Naval verdient geen geld aan dit boek. Naval heeft essays, podcasts en meer op Nav.al en is te vinden op X (voormalig Twitter) @Naval.

 

 

ERIC JORGENSONis productstrateeg en schrijver. In 2011 sloot hij zich aan bij het oprichtersteam van Zaarly, een bedrijf dat huiseigenaars helpt om professionele dienstverleners te vinden die ze kunnen vertrouwen. Zijn zakelijke blog, Evergreen, onderwijst en entertaint meer dan een miljoen lezers.

 Illustraties door Jack Butcher.